Adverteren

MannenRubriek.NL inzetten als belangrijk advertentiekanaal

MannenRubriek leent zich uitstekend als middel om te adverteren. Door ons grote bereik op de website en de bijhorende Social Media kanalen bereiken we dagelijks duizenden mensen. Ondanks dat we heel trots zijn op onze cijfers en deze met de dag blijven groeien, zeggen ze niet alles.

De hoge kwaliteit van onze content zorgt voor een gevestigde naam onder de doelgroep. We spelen een leidende rol als influencer, mede doordat we niet goedkoop willen scoren (met bijvoorbeeld enkel artikelen over vrouwen), maar een mix aanbieden van veelal unieke content die perfect bij de doelgroep past.

We zijn zeer betrokken bij onze volgers, via de website, maar ook via alle verschillende sociale kanalen die we gebruiken om het contact te optimaliseren. Mede daarom hebben we een zeer waardevolle achterban.

Interesse in een campagne gericht op de Nederlandse moderne man met stijl? Neem contact met ons op via adverteren@mannenrubriek.nl. We streven er naar om onze betaalde content minstens zo interessant te maken voor de bezoeker, als onze redactionele artikelen. Zo halen we het optimale uit jouw campagne(s).

Doelgroep

De doelgroep van MannenRubriek heeft de leeftijd van 25 – 45 jaar. Ondanks de (relatief) jonge leeftijd is hij galant en staat stabiel in het leven. Hij is stijlvol en altijd op zoek naar de nieuwste (stijlvolle) trends. Tevens is hij bewust bezig met zijn gezondheid, is constant op zoek naar bijzondere ervaringen en geniet van écht goed eten & drinken. 

Een gesprek op niveau wordt niet geschuwd, maar humor is minstens zo belangrijk. Onze doelgroep is succesvol, intelligent en altijd klaar voor de volgende uitdaging. Zowel zakelijk als privé.

Onze doelgroep is constant in beweging, bij de tijd en een heeft een passie voor reizen.

Influencer Campagne

Deze vorm van samenwerking welke we aanbieden, wordt ook wel influencer marketing genoemd. Influencer marketing is een vorm van marketing waar je een influencer voor inzet, in dit geval MannenRubriek, om jouw product, dienst of event onder de aandacht van de community, fans en volgers te brengen. Dit kan in de vorm van een blog, liefst rijkelijk geïllustreerd met visuals, of met een post op social media of een combinatie daarvan. Onze ervaring is dat het breed inzetten van alle mogelijke tools, het meest succesvol is. Wij hebben maar twee voorwaarden, de boodschap moet duidelijk affiniteit met onze community hebben en onderaan het blog melden wij de samenwerking.

Wil jij een leuke review, aanbeveling, aankondiging en/of jouw product, dienst of event voor het voetlicht brengen? Neem dan contact met ons op via adverteren@mannenrubriek.nl om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.