Contact

Vraag, opmerking of suggestie?

Heb je een tip voor onze redactie? Een opmerking en/of suggestie over de site? Een interessant persbericht? Of je wilt gewoon heel graag even met ons spreken? Mailen kan via contactformulier of naar info@mannenrubriek.nl. Contact opnemen kan uiteraard ook via onze sociale kanalen!

Contactgegevens

MannenRubriek.NL
Churchillplein 91
6883 EW VELP
06-40080591

Opsturen producten

Wij zijn dol op pakketjes! Het toesturen van producten houdt echter niet automatisch in dat we er aandacht aan besteden. Zeker zijn van plaatsing? Check dan onze adverteerderspagina en neem contact op! 


Adverteren

MannenRubriek leent zich uitstekend als middel om te adverteren. Door ons grote bereik op de website de bijhorende Social Media kanalen bereiken we duizenden mensen. Ondanks dat we heel trots zijn op onze cijfers en deze met de dag blijven groeien, zeggen ze niet alles. 

De hoge kwaliteit van onze content zorgt voor een gevestigde naam onder de doelgroep. We spelen een leidende rol als influencer, mede doordat we niet goedkoop willen scoren (met bijvoorbeeld enkel artikelen over vrouwen), maar een mix aanbieden van veelal unieke content die perfect bij de doelgroep past.

We zijn zeer betrokken bij onze volgers, via de website, maar ook via alle verschillende sociale kanalen die we gebruiken om het contact te optimaliseren. Mede daarom hebben we een zeer waardevolle achterban.

Interesse in een campagne gericht op de Nederlandse moderne man met stijl? Neem contact met ons op via adverteren@mannenrubriek.nl of via de adverteerderspagina. We streven er naar om onze betaalde content minstens zo interessant te maken voor de bezoeker, als onze redactionele artikelen. Zo halen we het optimale uit uw campagnes.


Samenwerken

Het gezegde ”samen staan je sterker dan alleen” is natuurlijk een waarheid als een koe! Wij staan vanzelfsprekend altijd open voor nieuwe vorm van samenwerkingen. Sterker nog: we zijn er altijd naar op zoek!

Bij MannenRubriek staat de lezer echter altijd centraal. We nemen altijd in ogenschouw of de eventuele toekomstige samenwerking binnen het interessegebied van onze doelgroep valt. Is dit het geval dan komen we graag met je in contact!

Zie hieronder enkele voorbeelden van samenwerkingen waar we altijd naar op zoek zijn:

> Linkbuilding
> Productreviews
> Aanbevelingen

Valt jou idee van samenwerking niet onder bovenstaande punten? Twijfel niet en verras ons met jouw geweldige idee! Stuur ons nu een mail of gebruik het contactformulier.


Editor worden?

Ben jij een enthousiaste en getalenteerde schrijver en wil jij ervaring opdoen bij de snelst groeiende mannen blog van Nederland? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe editors! Neem dus zeker eens contact met ons op.