Star Wars – Rise of Skywalker eerder op Disney+

Star Wars - Rise of Skywalker eerder op Disney+ | MannenRubriek.NL

Aan het begin van de COVID19 crisis speelde Disney+ direct goed in op de situatie door versnelt Frozen en Onward aan te bieden. De streamingdienst wist hiermee miljoenen extra abonnees binnen te halen. Fans van de Star Wars Saga hoopten op een soortgelijk nieuws omtrent The Rise of Skywalker. Helaas zonder resultaat. Tot nu.

Star Wars: The Rise Of Skywalker op 5 mei naar Disney+

Disney+ komt namelijk met een enorme zoethouder voor haar fans in Nederland, namelijk de release van ‘The Rise of Skywalker’ op 5 mei. Een stuk eerder dan verwacht, maar daarom absoluut niet minder welkom. Een tactische dag, omdat bevrijdingsdag dit jaar een officiële feestdag is. Veel fans zullen de serie dan ook direct willen zien op hun vrije dag en wellicht een abonnement afsluiten.. Om alvast in de stemming te komen onderstaand te indrukwekkende trailer.

Star Wars: The Rise of Skywalker (Trailer)

Internationale Star Wars dag

In alle andere landen waar de streamingdienst actief is zal de release een dag eerder plaatsvinden. Dit heeft een belangrijke reden. 4 mei is namelijk de ‘Internationale Star Wars dag’. Voor de fanatieke fans het moment om de hele saga nogmaals af te spelen. Disney+ heeft namelijk nog altijd moeite om haar fans net zo lang op het platform te houden als concurrent Netflix. Dit heeft alles te maken met het actuele (beperkte) aanbod.

Geen geweldige recensies

The Rise Of Skywalker is momenteel nog altijd de film uit met Saga met de laagste review. De film is controversieel en lijkt niet helemaal te passen bij de setting van de andere Star Wars films. Desalniettemin zullen wederom veel mensen de film bekijken, gezien de grote schare Star Wars fans.