The King’s Man onthuld nieuwe trailer(s)!

The King's Man onthuld nieuwe trailer(s)! | MannenRubriek.NL

Er is wederom een heerlijke trailer gedeeld van The King’s Man, de prequel van Kingsman: The Secret Service (2015) en Kingsman: The Golden Circle (2017). Het is even wennen als je de trailer van The King’s Man kijkt. Geen Colin Firth als Harry Hart of Taron Egerton als Eggsy. De makers van de film nemen je mee terug in de tijd. Om precies te zijn naar Eerste Wereldoorlog, waar het wereldwijde genootschap van geheim agenten blijkt te zijn ontstaan.

Toffe trailer(s) The King’s Man

Wees gerust, deze prequel heeft ‘gewoon’ een geweldige cast met o.a. Ralph Fiennes, Harris Dickinson en Gemma Arterton. De film is dan ook een kaskraker om naar uit te kijken in 2020. Enkele weken geleden plaatste 20th Century Fox al een eerste trailer om haar fans lekker te maken. Voor de mensen die hem gemist hebben, zie hieronder de eerste trailer.

Dat de makers van de Kingsman-franchise de wereldgeschiedenis met een knipoog zien, weten we inmiddels. Toch zien we een aantal historische personen voorbij komen. Zo is Raspoetin de grote bad guy. De bebaarde Rus wordt gespeeld door Rhys Ifans. De man die hem moeten tegenhouden is de ‘Duke of Oxford’, een spion gespeeld door Ralph Fiennes. Hij neemt de jonge Conrad, gespeeld door Harris Dickinson, onder zijn hoede en stoomt hem zoals je gewend bent in deze franchise klaar voor het bestaan als spion.

Inmiddels is door 20th Century Fox de tweede trailer gedeeld en ook die komt lekker binnen!

De oorsprong van Kingsman

Dat er een loopje wordt genomen met de werkelijke wereldgeschiedenis blijkt ook uit de beschrijving bij de trailer: “As a collection of history’s worst tyrants and criminal masterminds gather to plot a war to wipe out millions, one man must race against time to stop them. Discover the origins of the very first independent intelligence agency in The King’s Man“. Ah, zo ontstond de oorlog. Duidelijk is in ieder geval dat we teruggaan naar de oorsprong van van het genootschap. De trailer belooft in ieder geval veel veel.

Releasedatum The King’s Man

De Britse-Amerikaanse komische actiefilm The King’s Man staat gepland om op 14 februari 2020 in première te gaan.