F1 2020 toont eerste beelden circuit Zandvoort

F1 2020 toont eerste beelden circuit Zandvoort | MannenRubriek.NL

Het is nog twijfelachtig of het hele F1 circus dit jaar neerstrijkt in Zandvoort, maar in de game F1 2020 kunnen we sowieso racen op circuit Zandvoort. Nog nooit eerder was het circuit in de duinen beschikbaar in de F1-franchise. Het geeft een goede impressie hoe mooi het circuit er met volle tribunes uit zou hebben gezien.

Rondje Zandvoort met F1 2020

De game publiceerde onlangs een rondje Zandvoort op Youtube en het resultaat is verbluffend. Met de toevoeging van de tribunes, sponsoruitingen en andere toevoegingen die tot op heden nog ontbraken ziet de baan er spectaculair uit. Officieel is de baan nog ‘work in progress’, maar gezien de dichterbij komende releasedatum is de verwachting niet dat het nog helemaal op de schop zal gaan. Zie onderstaand het rondje over het circuit van Zandvoort.

Wat opvalt zijn de details rondom de baan. Het circuit voelt enorm levendig aan en lijkt wat weg te hebben van een stratencircuit. Door de nauwe weg en de verhogingen van duinen en tribunes aan de zijkant lijk je met indrukwekkende snelheid over de baan te vliegen. Wij kunnen dan ook niet wachten om de baan zelf te mogen testen.

Releasedatum en prijs

De officiële releasedatum van de nieuwe F1 game is onlangs bekend geworden. F1 2020 zal per 10 juli 2020 in de schappen liggen en beschikbaar zijn per download op alle bekende platformen. De prijs van de basisgame zal naar verwachting 59,95 EUR zijn.