Is dit dé zomerhit van 2019?

Door het lekkere weer van de afgelopen dagen en de zomer die inmiddels bijna voor de deur staat, barst de strijd om ”dé zomerhit van 2019” los! Bij het zien van deze titel dacht je vast aan Daddy Yankee en het nummer ”Con Calma”. We kunnen het er allemaal over eens zijn dat ”Con Calma” momenteel de grootste kans maakt om dé zomerhit van 2019 te worden. Echter ligt er een kaper van deze titel op de kust. Niet geheel verbazingwekkend is de uitdager ook een Spaanstalig nummer. We hebben het hier over het nummer ”Baby” van Nicky Jam (ft. Amenazzy)

Nieuwe flow

Waar ”Con Calma” de gebruikelijke en opzwepende Daddy Yankee X-Factor bezit, gooit Nicky Jam het over een hele andere boeg. Door de lay-back vibe waan je jezelf direct op een tropisch eiland en moet je moeite doen om de heupjes stil te houden. Waar het nummer ”Con Calma”, ondanks dat het een geweldig nummer is, enigszins klinkt als een 1 uit dozijn Daddy Yankee nummer is ”Baby” qua flow echt nieuw! Door de aanwezigheid van de bizar populaire Farruko en dé opkomende latin-artiest van het moment genaamd Amenazzy, is dit nummer absoluut next-level summer vibe.

Nicky Jam – Baby (ft. Amenazzy)

Genoeg gepraat nu en oordeel zelf. Maakt ”Baby” van Nicky Jam kans op de titel ”zomerhit van 2019”? Bekijk hieronder de videoclip en geniet van de zomer die uit je speakers knalt!