Privé Podium brengt (live) concerten naar de huiskamer!

Privé Podium brengt (live) concerten naar de huiskamer! | MannenRubriek.NL

Privé Podium is een nieuw digitaal muziekplatform dat slim inspeelt op de huidige situatie. Door het coronavirus zitten namelijk veel artiesten thuis en zijn alle concerten de komende maanden afgelast. Om muziekliefhebbers toch te kunnen bereiken is Privé Podium gestart. Het nieuwe platform faciliteert live concerten vanuit de huiskamers van de artiest(en) zelf. Zangers, cabaretiers en bands kunnen zo hun beroep blijven uitoefenen. Een prachtig initiatief dat we hierbij graag onder de aandacht brengen!

Privé Podium is een hit op Facebook

Het platform zet onder andere Facebook in om de concerten van artiesten te kunnen streamen. Met succes! Binnen enkele dagen had de facebook-pagina van Privé Podium honderden ‘likes’ en dit aantal groeit nog altijd gestaag. Het muziekplatform weet dagelijks leuke en interesse artiesten te strikken, die hun talenten in overvloed tentoonspreiden. Zo waren eerder al artiesten als Charly Luske, Hind, Berget Lewis en Do te zien via livestreams.

Doneren is mogelijk, maar niet verplicht!

Bovenstaande titel behoeft weinig toelichting. Het platform maakt het mogelijk om luisteraars/kijkers te laten doneren, maar een verplichting is het absoluut niet. De streams zijn dan ook vrij toegankelijk, wat het bereik ten goede komt.

Toekomstbestendig?

Het idee ‘Privé Podium’ is natuurlijk ontstaan tijdens een enorme rare periode waarin artiesten massaal thuis zitten. Wat zegt dit over de toekomst van het platform als alles weer enigszins normaal is? Gezien de opkomende streaming markt, het succes van de e-sports en online influencers kan dit digitale platform maar zo, ook na COVID-19, een knallend succes worden. Wij blijven het interessante project in ieder geval supporten.