Mannentrends die vrouwen verschrikkelijk vinden!

De straten stromen ervan over: mannen die bepaalde trends oppikken en nooit meer loslaten. Is de ondercut hot and happening, is ineens heel mannenland bezeten van deze halve kaalheid. Welke trends je beter links kan laten liggen? Vrouwen biechten op wat zij nou echt verschrikkelijk mannentrends vinden. You’re welcome. Leer er van!

De afgezakte broek

Hier zakt onze broek nou echt van af. In bepaalde staten in Amerika is de afgezakte broek zelfs verboden. Dat zouden ze hier ook moeten doen. Zeg nou zelf: verdienen mensen het nou werkelijk om naar je tentoongestelde boxershort te moeten kijken? Precies.

T-shirts met foute teksten

“Fart is loading…” Dit soort teksten waren vroeger misschien cool op school, maar nu niet meer van deze tijd. Naast deze ‘motto’s’ op shirts, zijn logo’s groter dan een kinderarmpje ook uit den boze. Je wilt toch niet als een wandelende reclamepaal door het leven?

Lager dan lage V-hals

Je borsthaar laten zien is niet iets waar (veel) vrouwen op zitten te wachten. Ook al vinden we het sexy, laat wat te raden over. Een decolleté tot op je navel is niet erg smakelijk.

Hemdjes waarbij de okselgaten tot aan je knieën hangen

Zie de lage V-hals.

Té strakke broeken

Er is niks mis met een paar skinny jeans, totdat mensen jouw dingdong en zijn grootte in volle glorie kunnen aanschouwen als we tegenover je in de trein zitten. Daar schrikken wij vrouwen van.

Té strakke t-shirts

Niemand hoeft te zien hoe opgepompt je biceps zijn. Nou is op zich dat geen straf, maar vrouwen zullen continue op hun hoede zijn of dat shirtje niet eens uit elkaar knalt, recht in hun gezicht. 

Onverzorgde baarden

Een baard: de vrouwenmagneet van de hipster-eeuw. Alleen zijn er natuurlijk grenzen. Wanneer je je baard laat groeien tot een enorm nest vol achtergebleven etensresten, gaat dit zélfs vrouwen te ver. Zo’n schaamhaar-net-niet-baard is ook weer het andere uiterste. Houd het maar bij een stoppelbaard.

Opgeschoren kapsels

Is het een dooie fret? Een ananas? Oh nee, het is je kapsel! Opscheren: oké. Maar weet waar de (haar)grens ligt.

Opzichtige sieraden

Je bent geen wandelende sieraden winkel of levend uithangbord voor Grote Schakelkettingen BV.

Een te groot pak

Jij draagt het pak en niet andersom.

Flipflops

No words needed. Helemaal onder een lange spijkerbroek.Dikke minpunten als je hier óók nog sokken bij aan hebt, maar als dat voor elkaar krijgt met teenslippers dan heb je een talent.

Je muts veel te hoog oprollen – ook in de zomer

Tenzij je er als een wandelende condoom bij wilt lopen, raden we je dit niet aan.

Adidas kostuum

Dit ziet eruit alsof je een issue hebt in het kiezen van een normale outfit en dus geen moeite doet. Tenzij je Ronnie Flex heet of een enorme style hebt, bewaar deze camping-outfit lekker voor op de camping.

Justin Bieber-look-a-like

Dit kapsel was op de middelbare school misschien een tienermeisjesmagnet en dat is het anno 2018 nog steeds. Alleen ben jij geen tiener meer en ga je allang niet meer naar school toe. Geen enkele reden dus om met dit kapsel rond te lopen.

T-shirt jurken

Het lijkt dan net of je twee minibeentjes hebt.

Kraagje omhoog

Wie heeft überhaupt verzonnen dat dit stijlvol is?