Amy Sonck is een groeibriljant op Instagram!

Amy Sonck is een groeibriljant op Instagram! | MannenRubriek.NL

Wesley Sonck was ooit dé veelbelovende opvolger van Mido bij Ajax. In België resulteerde zijn scoringsdrift bij Genk in 30 goals en een flinke hoeveelheid assists. Vanzelfsprekend waren de verwachtingen in Amsterdam hooggespannen. Verwachtingen die helaas nooit helemaal werden ingelost. Niemand kon toen bedenken dat het niet Wesley zou zijn die de wereld zou veroveren, maar zijn toen 4 jaar oude dochter Amy Sonck.

WAG’s zijn verleden tijd

De WAG’s – oftewel: wifes and girlfriends – van beroemde internationale voetballers zijn in sommige gevallen zelf ook sterren. Ze kunnen altijd rekenen op een grote hoeveelheid fans, maar inmiddels is er een nieuwe trend: voetbaldochters. Zo zagen we eerder al de bloedmooie dochters van o.a. Ronald de Boer en Michel Preud’homme uitermate succesvol zijn op Instagram en die trend zet zich voort.

Groeiende fanbase

Inmiddels is namelijk ook Amy Sonck een ware hit op ‘the Gram’ en een eerste blik op haar profiel maakt direct duidelijk waarom. Amy is gezegend met een killerbody en een dito gezicht, wat resulteert in een stormachtige ontwikkeling van haar (online) fanbase. Vader Wesley kijkt inmiddels letterlijk en figuurlijk aan de zijlijn toe hoe zijn dochter hem steeds verder richting de vergetelheid duwt. Nooit eerder leidde een ‘doelpunt’ 20 jaar naar dato tot zoveel vreugde!

Kortom: wederom een goede aanwinst voor jouw Instagram-feed. Zoals je van ons gewend bent hebben we alvast een mooie selectie van foto’s voor je samengesteld. Vergeet de dame in kwestie niet te volgen. Enjoy!

View this post on Instagram

Vamos a la playa ohohohohooo 🦀

A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on

View this post on Instagram

ICY GRL

A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on

View this post on Instagram

Aangestrande 🐳

A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on

Ook fan (geworden) van Amy Sonck en benieuwd naar andere pareltjes die we voor je hebben uitgelicht? Bekijk hier ons overzicht met prachtige vrouwen!