Celine Huijsmans: Sexy nieuwslezeres op Veronica

Celine Huijsmans - Header | MannenRubriek.NL

Grote kans dat jij al (digitaal) kennis hebt gemaakt met blondine Celine Huijsmans. Waarschijnlijk via de radio. Als de vaste nieuwslezeres van het programma ‘Veronica Inside’ op radiozender Veronica bereikt ze dagelijks duizenden luisteraars met haar sensuele stem. Het nieuwe middagprogramma maakt momenteel furore met onder andere Rick Romijn, Niels van Baarlen en niemand minder dan Wilfred Genee. Ook kun je Celine kennen van ‘SBS Shownieuws’, ‘Dancing on Ice’ en meerdere producties in medialand. Hoogste tijd dus om deze prachtige blondine in de spotlights te zetten.

Nieuwslezeres Veronica Inside

Met haar aanwezigheid geeft Celine het middagprogramma op Radio Veronica kleur. Haar scherpe tong, gevatheid en humor zijn eigenschappen die de luisteraar massaal weet te boeien. Nooit eerder was naar het nieuws luisteren zo leuk! De mannen uit het programma weten Celine met enige regelmaat voor het karretje te sparren om iets geestigs uit te halen. Zie als voorbeeld onderstaand fragment:

Celine Huijsmans in ‘Dancing On Ice’

Afgelopen seizoen kon je haar op de buis bewonderen bij het programma ‘Dancing On Ice’. Ze maakte indruk met het nummer ‘Shake it Off’ van Taylor Swift. Zie hieronder haar performance.

Afrojack loopt een blauwtje

Voor Radio 538 heeft er enkele jaren geleden een interview plaatsgevonden tussen Celine en Afrojack. Het interview liep iets anders dan gewoonlijk. Afrojack wou namelijk wel wat meer van de bloedmooie blondine dan enkel wat vragen beantwoorden. Helaas voor Afrojack was de afloop niet zoals gehoopt. Waar vrouwen normaal gesproken als een blok vallen voor de populaire DJ was dit nu even anders. Zijn hand werd door Celine met groot gebaar verwijderd van haar bovenbeen. De vragen na het ‘incident’ werden vervolgens pittiger en het interview kreeg een awkward twist.

Selectie mooie foto’s

Tijd voor datgene waar je natuurlijk op dit artikel geklikt hebt, namelijk de foto’s. Wij hebben alvast een woest aantrekkelijke selectie foto’s van Celine’s Instagram gemaakt. Bekijk de selectie hieronder. Enjoy!

View this post on Instagram

♥️ 🙂 #samensterktop100

A post shared by Celine (@celinehuijsmans) on

View this post on Instagram

caribbean mornings 🌿

A post shared by Celine (@celinehuijsmans) on

Ook fan (geworden) van Celine Huijsmans en benieuwd naar de andere pareltjes die we voor je hebben uitgelicht? Bekijk hier ons overzicht met prachtige vrouwen!