Eugenie Bouchard is de #1 tennisbabe!

Jarenlang keken we als man begin deze eeuw met enorm veel plezier naar het vrouwentennis. De reden? Anna Kournikova. De Russische schone floreerde jarenlang met haar prachtige blonde lokken en (te) korte rokjes op de tennisbaan. De vrouw van Enrique Iglesias nam helaas vroegtijdig afscheid van het vrouwentennis en liet haar mannelijke fans achter met een grote leegte. Een leegte die lange niet opgevuld zou worden. Tot nu! Wij introduceren je de #1 tennisbabe Genie Bouchard.

Eugenie Bouchard op cover Sports Illustrated

Eugenie Bouchard is vandaag de dag de reden dat mannen weer met plezier de TV afstemmen op Eurosport Tennis. De inmiddels 25-jarige Canadese tennisbabe bestormde het tenniscircuit in haar tienerjaren met goede uitslagen. In 2014 reikte ze zelfs tot de finale van Wimbledon wat resulteerde in een vijfde plaats op de mondiale ranking! Een grote toekomst werd haar door experts toegedicht. Een belofte die ze tot vandaag de dag niet heeft kunnen inlossen. Sterker nog, haar prestaties zijn er de afgelopen jaren helaas alleen maar op achteruit gegaan. Geen verrassing dus dat ze haar doorbraak bij het grote publiek niet beleefde door een topprestatie te leveren op de tennisbaan. Nee, Eugenie werd wereldberoemd door haar fotoshoot met het Amerikaanse sportmagazine ‘Sports Illustrated‘. Wij snappen eerlijk gezegd best wel waarom..

Eugenie Bouchard is ”The Girl Next Door’ waar je altijd op hoopte

Enorm cliché, maar behalve haar sublieme genen lijkt Eugenie een enorm leuk innerlijk te hebben. Met een smile van oor tot oor groet ze altijd haar fans en ook op social media betrekt ze haar volgers intensief bij haar leven. De tennisbabe oogt zo altijd bereikbaar voor haar omgeving, waar andere speelsters een andere attitude hanteren. Ze pronkt nooit met haar bezittingen en is enorm down-to-earth. Ze heeft overduidelijk de ‘Girl Next Door’ factor en als iets aantrekkelijk is.. Kortom, Eugenie is het type vrouw waarmee je ouders je graag zien thuiskomen. Je vader al helemaal!

Verfilming van Eugenie Bouchard’s date met fan

Dat Eugenie Bouchard bereikbaar oogt werd extra kracht bijgezet toen ze in 2017 op date ging met één van haar fans na een verloren weddenschap. Do we need to say more?! Dat de twee het enorm gezellig hadden tijdens deze spontane date blijkt wel uit onderstaande foto’s. Wederom 10 punten voor Eugenie!

De haast sprookjesachtige date ging binnen no-time viral. Het verhaal leeft zo tot de verbeelding dat Fox2000 onlangs heeft besloten het verhaal te gaan verfilmen. Naar verwachting komt de verfilming van Eugenie’s date uit in 2020. We keep you posted!

Tennisster VS Model

Zelf is Genie, zo mogen wij haar noemen, helemaal klaar met het feit dat iedereen haar ziet als model in plaats van tennisster. Ze hekelt het idee dat mensen door haar Instagram denken dat ze niet leeft voor de sport, terwijl dit absoluut wel het geval is. Bij interviews rondom toernooien wilt ze het dan ook louter hebben over tennis en niet over haar modellenwerk.

Ondanks dat ze, nu en later, herinnert wil worden als tennisster staat haar Instagram pagina vol niet tennis gerelateerde foto’s. Deze keuze legt haar zeker geen windeieren want Eugenie Bouchard heeft inmiddels de magische grens van 2.000.000 Instagram-volgers bereikt. Wat ons betreft nog altijd veel te weinig. Deze dame heeft aan ons fans voor het leven! Hieronder een greep met mooie foto’s van haar Instagram pagina:

View this post on Instagram

jussss chillinnnn

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

View this post on Instagram

where’s mickey tho

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

View this post on Instagram

wanna be the yee to my haw?

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day lovers 😜♥️

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Ook fan (geworden) van Eugenie Bouchard en benieuwd naar andere pareltjes die we voor je hebben uitgelicht? Bekijk hier ons overzicht met prachtige vrouwen!