Roxanne Kwant is de vrouw van jouw dromen!

Roxanne Kwant is de vrouw van jouw dromen! | MannenRubriek.NL

Deze aantrekkelijke blondine is nog niet zo lang bekend bij het grote publiek. Als totaal onbekend persoon bestormde Roxanne Kwant in 2019 de digitale wereld met behulp van de platformen RUMAG, Instagram en YouTube. De presentatrice en online personality heeft een unieke manier van presenteren en weet binnen no-time een bepaalde setting neer te zetten. Door haar sensuele uiterlijk, vlotte babbel en ‘down to earth’ houding is Roxanne snel omarmt door Nederland. Tijd om haar voor te stellen.

Voormalig RUMAG-presentatrice

Roxanne Kwant beleeft haar grote doorbraak als een van de gezichten van mediamerk RUMAG. Het merk heeft in Nederland een ongekend bereik waar ze uitstekend op meegelift heeft. De sexy blondine maakte furore met de rubriek ‘ongemakkelijk’. Ze probeert hier zo snel mogelijk een zo ongemakkelijk mogelijke setting te creëren. Dit doet ze bijvoorbeeld door uiterst ongemakkelijke gespreksonderwerpen in het openbaar te bespreken of een zo vreemd mogelijke handdruk te geven. Het mag gezegd worden: ze weet als geen ander ongemakkelijke momenten te creëren. Bekijk enkele beelden van ‘ongemakkelijk’ hieronder:

Plek in de FHM 500 lijst

Haar nieuw verworven bekendheid resulteerde al snel in een plek in de lijst met mooiste vrouwen van Nederland, namelijk de FHM 500. Als nieuwkomer bestormde ze de lijst en kwam binnen op #45.

Met Roxanne weet je zeker dat het een knotsgek avontuur wordt. WAT. EEN. VROUW.

FHM 500

Met een nieuw jaar voor de boeg zijn de verwachtingen met betrekking tot de FHM-lijst omtrent Roxanne hooggespannen. Ze is nog altijd booming, gezien haar alsmaar groeiende lijst met online volgers op haar social media kanalen. Diezelfde volgers kunnen haar indirect een hoge plek op de lijst opleveren.

Lelijk in de luier, mooi in de sluier

Het is niet netjes om als MannenRubriek negatieve uitspraken te doen over andermans uiterlijk. Dan doen we dus ook vooral niet. Het mooie aan Roxanne is dat ze beschikt over een enorme hoeveelheid zelfspot. Onderstaand een door Roxanne geplaatste foto met daarin een foto van vroeger en nu. Zoek de verschillen.

Roxanne Kwant enorm populair op Instagram

In een korte periode wist Roxanne bijzonder veel volgers te realiseren. Dit proces duurt nog altijd voort en zorgt voor honderdduizenden volgers op haar Instagram. Een prachtig resultaat van een afwisselend account. De blondine post namelijk met enige regelmaat sexy, grappige en humoristische berichten. Het leuke aan dit account is dat er ook regelmatig video’s geplaatst worden. Bekijk hieronder onze selectie van de mooiste foto’s van haar Instagram profiel.

View this post on Instagram

Taking the picture vs uploading it

A post shared by Roxanne Kwant 📸⚡️🔥 (@roxannekwant) on

Ook fan (geworden) van Roxanne Kwant en benieuwd naar de andere pareltjes die we voor je hebben uitgelicht? Bekijk hier ons overzicht met prachtige vrouwen!