Tess Wester is jouw favoriete ‘girl next door’

Sportende vrouwen zijn nou eenmaal sexy, toch?! Wij vinden in ieder geval van wel een daarom lieten we eerder al de heerlijke tennisbabe Genie Bouchard en wielerbabe Puck Moonen aan je zien. Vandaag zoeken we het wederom dicht in de buurt. Met veel enthousiasme presenteren we je, van eigen Nederlandse bodem, handbalster Tess Wester!

Goedlachse Tess Wester is de blikvanger van het handbalteam

Tess Wester werd bekend door de goede prestaties van het Nederlandse handbalteam enkele jaren geleden. Studio Sport wist de camera regelmatig op haar te richten en wij als mannen vonden dat ab-so-luut niet erg! De goedlachse blondine veranderd in een gevechtsmachine op het moment dat de scheidsrechter voor het eerst op de fluit blaast. Een sportvrouw dus in hart en nieren die, buiten dat ze geweldig kan keepen en handig is met ballen, er ook nog eens adembenemend mooi uitziet.

Alles bij elkaar maakt ons een groot fan van Tess Wester. Met recht neemt ze dus plaats op de mooiste rubriek van ons platform. Bekijk hier haar beste foto’s van haar instagram. Have fun!

Ook fan (geworden) van Tess Wester en benieuwd naar andere pareltjes die we voor je hebben uitgelicht? Bekijk hier ons overzicht met prachtige vrouwen!